Functies van webdesign ontdekken

Met nieuwe technologie en meer de verwachtingen van de gebruiker, de gebruiksvriendelijkheid van de website heeft een enorme klap gekregen. Bezoekers krijgen minder ruimte om te bewegen, en ze hebben minder geduld voor een lange pagina. Als u overweegt de implementatie van een website voor uw bedrijf, is de kans groot dat u moe bent van het slaan op” Overslaan” of “Annuleren”. Bezoekers willen niet wacht tien seconden voor de informatie die het belangrijkst voor u, vooral als u het verkopen van goederen en diensten.

 

Mobiele-Vriendelijke Ontwerp

Veel ondernemers hebben bewust van het belang van geoptimaliseerde mobiele websites in de afgelopen jaren. Mensen verwachten dat websites snel en bruikbaar is, en ze willen hun favoriete websites toegankelijk van hun mobiele telefoons. Dat is de reden waarom mobiel-vriendelijke ontwerpen van websites zijn dus belangrijk deze dagen. Als uw website is niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, het gaat niet enkel om te vliegen met de bezoekers!

Evernote Werkt Het Allemaal: Evernote is een van de meest populaire apps voor smart phones. Evernote-gebruikers kunnen eenvoudig hun to-do lijsten, afbeeldingen toevoegen en notities en het synchroniseren van bestanden over meerdere apparaten. Als het gaat om bedrijven, een eeuwigheid mobiele website is een must. Zelfs als u geen gebruik maken van iedereen, je moet. Het is een van de meest krachtige tools voor het merk promotie en marketing, met name voor kleine bedrijven die niet veel te bieden naast de producten en diensten die zij aanbieden.

Web Design Bedrijf Savvy Met Google Panda en Penguin-Updates de Meeste website-ontwerpers en ontwikkelaars zijn op de hoogte van de recente Google Panda en Google Penguin updates. Website-eigenaren zijn versluiering om ervoor te zorgen dat hun sites zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste Google-eisen. Veel website ontwerpers zijn het toevoegen van spaties om pagina ‘ s met inhoud en de uitvoering van andere website optimalisatie technieken om ervoor te zorgen dat hun sites verschijnen op de top van de zoekresultaten van Google. Echter, de ontwerpers van het web hoeft te onthouden dat het belangrijk is om te blijven up-to-date Google verandert zoekalgoritmen om ervoor te zorgen dat hun website bovenaan verschijnt wanneer klanten op zoek zijn naar een product of dienst waarvoor is geadverteerd op hun site.

Cta ‘s Leven niet Alleen In Desktop: Geen zaken wil kijken cta’ s, omdat ze lijken zo onschuldig. Een klik van de muis betekent iets en dat iets betekent het binnenhalen van meer klanten. Echter, als uw bedrijf niet aan marketing online, dan ben je niet de marketing van alles! Er zijn meer CTA elementen opduiken op mobiele websites voor verschillende producten en diensten. Het is belangrijk om te onthouden dat een bedrijf kan hebben van een succesvolle website die wordt gepromoot via social media, betaalde reclame en traditionele marketing strategieën, maar als het niet op een overtuigende call-to-action, het zal niet het genereren van een verkoop.

Een moderne website Moet Navigatie: Mobiele navigatie moet altijd worden geïntegreerd in een web-design, omdat het niet alleen over het hebben van een fantastische website. Wilt u consumenten om te navigeren van uw website van begin tot eind, omdat een consument kan openen op een van uw pagina ‘ s en klik vervolgens op uit om te gaan naar een ander deel van de site, zonder dat het helemaal onder de indruk. Breadcrumb navigation zorgt ervoor dat de consument gemakkelijk kan vinden van alle links op elke pagina van uw site, en dat kunnen ze doen dit op een snelle en gemakkelijke manier, ongeacht welk apparaat ze gebruiken.  Betaalbare website laten maken?

Ongeacht op Welk Apparaat U Gebruikt, Uw Website Moet Worden Beschouwd als Mobile Friendly: Niet alleen moet u ervoor zorgen dat uw ontwerp werkt in alle schermformaten en resoluties, maar je moet je bezoekers ook mobiel. Bezoekers naar uw website met behulp van hun mobiele apparatuur om te surfen op het Internet, en ze zullen dat doen in een snelle en efficiënte manier geen kwestie welk type van de schermresolutie ze gebruiken. Als u geen ontwerp voor de mobiele gebruikers van de website, uw bezoekers gefrustreerd en zal elders gaan om te blijven genieten van uw website. De lay-out en het ontwerp van elke pagina op uw mobiele website moet worden ontworpen voor een optimale weergave op tablets, smartphones, laptops, en ook desktop computers. Het maakt niet uit of je richten op kleine, middelgrote of grote onderneming; van uw web design moet worden vocht en eenvoudig te navigeren geen kwestie welk type van apparaat gebruiken uw bezoekers.

Responsive Web Design en Mobile Responsive Website Design Kunt het Verbeteren van de Conversie Tarieven: Veel website eigenaren hebben geen idee dat hun websites kan daadwerkelijk invloed heeft op de conversie. Dit klinkt misschien contra-intuïtief, maar het is waar. Sommige website-eigenaren ervan uitgaan dat hun websites zijn responsive, dan zijn hun kansen op het verhogen van conversies zal toenemen. Helaas, dit is niet het geval; echter, responsive web design kan het verhogen van uw conversie tarieven door het verminderen van “scherm rommel” en “swipe-fraude,” die kunnen leiden consument een meer aangename ervaring bij het bezoeken van uw website. Bijvoorbeeld, als uw website zorgt voor een grotere zichtbare scherm en laadt sneller, je bezoekers niet te wachten zo lang tot de informatie op uw website.